Pages

Monday, December 7, 2015

Segmen 12 Jam Bloglist #18 Mialiana.com

Segmen 12 Jam Bloglist #18 Mialiana.com


Segmen 12 Jam Bloglist #18 Mialiana.com

Pencarian bloglist bagi bulan Januari dan Februari 2016 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 7 Disember 2015, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #18 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2015.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

23 comments:

  1. Selamat bersegmen ya! Singgah kembali. :)

    ReplyDelete
  2. Thanks ana,. Mesti singgah nie :)

    ReplyDelete
  3. singgah kejap blog ni...jom ke blog ecah..ada aktiviti menarik..kekeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa allah, jap ag nak BW kat belog rakan2 blogger :)

      Delete
  4. Assalammualaikum & Hai ! Yanie datang dari segmen yang sama. Blogwalking sini ^^ http://secondblogimpianacikyaanie.blogspot.my/2015/12/segmen-12-jam-bloglist-18-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good luck jugak dari saya cik yanie :)

      Selamat bersegmen :)

      Delete
  5. follow sini #25. Fiefi dari segmen yang sama.Salam kenal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salaam kenal, good luck jugak untuk awk fiefi :)

      jap ag nak BW kat umah rakan2 blogger..nak tengok apa yang menarik,,hehe

      Delete
  6. assalamualaikum.. singgah terbang dari segmen yang sama :)

    jemput join segmen kat bawah ni ye...
    GIVEAWAY CASH BY EMAS PUTIH
    END YEAR GIVEAWAY BY SEINDAH CERITA

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salaam, thanks udi singgah :)

      good luck juga untuk awak :)

      Delete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. slm. hi wanza. singgah dari segmen sama. goodluck k :)

    ReplyDelete
  9. Salam singgah pagi sini dari blog Mia Liana.Com...semoga berjaya..

    http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/12/segmen-12-jam-bloglist-18-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salaam sis mardiah, good luck jugak buat awk :)

      Delete
  10. singgah balas dari segmen yg sama... done follow... 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sya, nanti saya follow n BW kat awk ye :)

      Delete
  11. Salam. Hai :)

    Eiqa singgah dari segmen yang sama. Jom singgah blog Eiqa. :)
    http://tentangsayaizatulatiqah.blogspot.my/2015/12/segmen-12-jam-bloglist-18-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salaam eiqa, good luck tau :)

      Nanti nak BW kat awak punya :)

      Delete
  12. http://www.bondezaidalifah.com/2015/12/segmen-12-jam-bloglist-18-mialianacom.html

    BALAS KUNJUNGAN DISINI :)

    ReplyDelete
  13. Salam... Terima kasih sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #18

    http://www.mialiana.com/2015/12/senarai-peserta-segmen-bloglist-18.html

    Semoga berjaya... (^_^)

    ** maaf sangat-sangat, Mia baru sempat nak blogwalking...

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  14. tahniah... http://www.mialiana.com/2016/01/pengumuman-pemenang-segmen-12-jam.html

    ReplyDelete