Pages

Sunday, December 6, 2015

"Pencarian Blog Terkemas 2015!"

Assalamualaikum

Happy Monday gais, hehe Alang2 menyeluk pekasam biar sampai kepangkal lengan..eh2 apa yang aku melalut nie..huwahuwahuwa..wanza tak kisah even wanza baru lagi dalam dunia blog nie..wanza nak join jugak segmen akak manes cantik lagi berseri nie..Mana la tahu kan..rezeki wanza..kihkihkih

So kawan2 yang newbie @ anak2 bilis tu jangan malu jangan segan jom join segmen
'Pencarian Blog Terkemas 2015!

Mesti korang pelik sebab apa wanza Join kan, sebab wanza punya Confident level tue pelik sangat..Tinggi aishhh..macam belog aku yang paling kemas, eh macam belog aku yang paling cantik...hehehe

Tak yah bebel panjang2, jom rakan2 blogger LUASKAN KUASAMU.


Hi Guys! Om buat lagi segmen. Nak tahu Apa yang lain? Mari kita check apa yang lain.

Click Gambar untuk Join Tau!!

Pencarian Blog Terkemas 2015 aku adakan untuk mencari blog yang paling paling sangat kemas. Kemas dan cantik, sedap mata memandang bila jengah belog korang. Sambil sambil tu boleh promote belog korang dan juga blogwalking sesama blogger.


Haaa apa tunggu lagi, jom join. Hadiah adalah rahsia, Goodluck!

19 comments:

  1. dari segmen yang sama,.. semoga berjaya

    ReplyDelete
  2. SELAMAT BERSEGMEN SEMOGA BERJAYA.

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.. Wanza, sis tagged wanza disini..
    http://kasihkuamani.blogspot.com/2015/12/liebster-award.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam..wahh yeke..thanks sha, terharunya saye :)

      Thank you so much tau :)

      Delete
  4. singgah dari segmen yang sama

    http://khudrihalim.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Muhammad, Good luck buat awk, selamat bersegmen :)

      Delete
  5. Singgah melawat dari segmen yang sama :D
    Baru ada masa blogwalking..hehe..follow awk sini
    http://fardiyah.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks jugak sudi singgah sini :) Good luck tuk awk juga :)

      Delete
  6. Singgah sini..Mimi pun join jgk..Hehehe

    http://mimirheem.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    Erhh..Sory..Lambat blogwalking ..

    ReplyDelete