Thursday, April 30, 2020

KASUT AKU!

Kasut Nike ni da cecah 5 tahun bekerja dengan aku.๐Ÿ˜๐Ÿ˜❤️

Aku beli tahun 2015 mase bekerja dengan Samsung kat Kerteh. Beli kasut ni sebab tengok bos aku (Chen) yang pakai.๐Ÿคฃ

Tak mahal pon kalau nak dibandingkan dgn usia dia yg bertahan selama 5 tahun bersama aku kan.

Tak silap harga dia dalam range Rm 159 ke Rm 139., aku beli kat Al Ikhsan kat Mesra Mall. Weyhh aku ingat lagi..๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐ŸคฃUntuk 5 tahun uols rase berbaloi ke berbaloi sangat.๐Ÿคฃ

Dan saat2 akhir ni keadaan dia da bertambah uzur, walaupun rupa dia masih segak.

Mostly Kawan2 aku ingat aku baru beli kasut. Sebenarnye dah 5 tahun aku lenjun kasut ni. Bawak dia ke mane saje ๐Ÿ˜˜

Thank you kerana masih bertahan sehingga hari ni. ๐Ÿค— ๐Ÿ˜

Kalau kat sekolah ni mesti aku akan karang karangan yg bertajuk #akusepasangkasut



0 comments:

Post a Comment

Hai Assalamualaikum,

Thank you for your comment, please welcome back. =)