Breaking

Thursday, August 1, 2019

First Giveaway by Anis & Beeha




Assalamualaikum wbt..

Dah lame sangat tak join Giveaway daripada geng2 blogger. Aku stop blogging tahun 2016, then 2019 baru nak start aktif semula. hihi. Hampir 3 tahun dah tinggal dunia blog. So, bila ternampak Cik Beeha buat GA, rase terpanggil la nak join, nak memeriahkan dunia blog sambil2 boleh tambah kenalan.

So, korang yang belom join, sempat lagi aih nak join. tarik tutup penyertaan besok tau 3/8, jangan lupa plak. Alah syarat2 penyertaan pon tak susah pon. Ikot je syarat2 yang ditetapkan dan korang boleh join dengan senang hati. Aku dah follow semua syarat tu, moga2 ade rezeki.

Psttt, dia punye hadiah menarik tau, kot2 la rezeki korang dapat. Aku ucapkan Good Luck kepada yang dah join ye. Korang klik je banner tuk join GA dari Cik Beeha dan Anis. hehe


No comments:

Post a Comment

Hai Assalamualaikum,

Thank you for your comment, please welcome back. =)